†††††† Contacteer ons

†††††† 09 211 07 14

De technische kwaliteitscontrole

 

De erkend deskundige in de medische stralingsdeskundige zal ter plaatse de conformiteit van het radiologische park controleren volgens de geldende aanvaardbaarheidscriteria. Alle administratieve taken in verband met de medische fysica-controle worden voor u in orde gebracht. Het resultaat van deze controle wordt tevens doorgestuurd naar uw fysisch controle organisme en tevens, op hun vraag, naar het FANC.

<< KB 20 juli 2001, art. 51.6.5 >>

 

Attesteren

 

Voor in gebruikname van nieuwe rŲntgenapparatuur wordt door de medisch stralingsfysicus een acceptatietest uitgevoerd en een bijhorend attest afgeleverd, die toegevoegd wordt aan het PV van de fysische controle.

 

PatiŽntendosis

 

Mephysco zorgt ervoor dat u voldoet aan alle wettelijke reglementeringen betreffende patiŽntendosimetrie. Onze service bevat een grondige studie, registratie, evaluatie en optimalisatie van de patiŽntendosis. EfficiŽnt en discreet proberen we de patiŽntendosis te beperken met behoud van beeldkwaliteit volgens het ALARA-principe (as low as reasonably achievable) in samenspraak met de plaatselijke practici.

<< KB 20 juli 2001, art. 51.7.1 >>

Mephysco

Ing. Jo De Jans, erkend stralingsfysicus

 

Braemkasteelstraat 106

9050 Gentbrugge

 

Tel. 09 211 07 14

www.mephysco.be

 

info@mephysco.be

Home

Normen

Onze opdracht

Onze oplossing

Contactinfo

Nuttige links en partners